Avui us porto una recepta boníssima! Hahahaha!
Són canelons de la iaia, per especificar, és la recepta que feia servir la iaia del Pep, el meu xicot, i que ara que ella ja no pot, els fa ell, que és, bàsicament, qui cuina a casa.
Quan els fem, ja aprofitem i en fem molts per poder congelar-los i tenir-ne per algun dia que no sapiguem què fer.
Us deixo la recepta per fer-ne uns 100, depèn de la pasta que compreu i de com els ompliu.
Ingredients:
- 1,200 Kg. de pit de pollastre
- 1,200 Kg. de tastet amb pebre
- 600 gr. de carn magre
- 3 cebes
- 3 fulles de llorer
- 5 alls
- Picada
- Sal, oli
- Tomàquet fregit
- Pebre vermell dolç, timó, romaní i orenga.
Preparació:
- Posar en una paella gran amb bastant oli 3 grills d'all i 3 fulles de llorer.
- Mentrestant, barrejar la carn amb les espècies, excepte la picada.
- Quan l'all estigui daurat tirar-hi la ceba, i quan aquesta estigui "pochada" tirar-hi la carn.
- Deixar-la fer a poc a poc i anar remenant. Ara podeu tirar-hi la picada.
- Tirar-hi el tomàquet i deixar-ho reduir.
- Picar la carn fins que quedi ben fina.
- I ja es pot començar a omplir la pasta, nosaltres en comprem una que només s'ha de posar en aigua calenta, no cal que bulli, i així anem més ràpid.
- Finalment fem paquets i els emboliquem amb paper d'alumini per congelar-los.
A l'hora de fer-los només els heu de posar en una safata pel forn, tirar-hi la beixamel i ficar-los al forn.
Per fer ja el pack complet també us deixo la recepta que fem servir per la beixamel, que és ràpida, bona i no queden grumolls.
Ingredients: (no us poso les mides perquè ho acostumem a fer a ull)
- mantega
- farina
- llet
- pebre
Preparació:
- Posem un parell de cullerades de mantega en un tupí i la deixem desfer.
- Quan ja estigui desfeta hi tirem la farina, un parell de cullerades aproximadament, i barregem.
- No la podem deixar cremar, així que quan deixa de fer olor de farina, hi tirem la llet i barregem. De llet hi tirem la quantitat que volguem de beixamel. Tirar-hi una mica de pebre.
- Quan tingui la textura adequada ja la podem treure del foc i tirar-la als canelons.
Nosaltres hi posem formatge a sobre de la beixamel i dels canelons abans de posar al forn, sempre queden més bons, però això ja va a gust del consumidor!
Bon profit!!
Hola a todos!!
Hoy os traigo una receta riquísima! Jajaja!
Son canelones de la abuela, para especificar, es la receta que utilizaba la abuela de Pep, mi novio, y que ahora que ya no puede, los hace él, que es, básicamente, el que cocina en casa.
Cuando los hacemos ya aprovechamos y hacemos muchos para poder congelar-los y tener para otro día que no sepamos que hacer.
Os dejo la receta, que es para hacer unos 100, depende de la pasta que compréis y de cómo los llenéis.
Ingredientes:
- 1,200 Kg. de pechuga de pollo
- 1,200 Kg. de salchicha con pimienta
- 600 gr. de carne magra
- 3 cebollas
- 3 hojas de laurel
- 5 ajos
- Picada
- Sal, aceite
- Tomate frito
- Pimentón dulce, tomillo, romero y orégano.
Preparación:
- Poner en una sartén grande con bastante aceite 3 gajos de ajo y 3 hojas de laurel.
- De mientras, mezclar la carne con las especias, excepto la picada.- Cuando el ajo esté dorado echarle la cebolla.
- Cuando la cebolla esté pochada echarle la carne.
- Dejarla hacer poco a poco e ir removiendo. Ahora podéis echarle la picada.
- Tirarle el tomate y dejarlo reducir.
- Picar la carne hasta que quede bien fina.
- Y ya se puede empezar a llenar la pasta, nosotros compramos una que sólo se tiene que poner en agua caliente, no hace falta que hierva, y así vamos más rápido.
- Finalmente hacemos paquetes y los envolvemos en papel de aluminio para congelarlos.
A la hora de hacerlos sólo los tenéis que poner en una bandeja para el horno, echarle la bechamel y meterlos en el horno.
Para hacer el pack completo también os dejo la receta que utilizamos para la bechamel, que es rápida, buena y no quedan grumos.
Ingredientes: (no os pongo las medidas porqué lo acostumbramos a hacer a ojo)
- mantequilla
- harina
- leche
- pimienta
Preparación:
- Ponemos un par de cucharadas de mantequilla en un tupí y la dejamos deshacer.
- Cuando esté deshecha le tiramos un par de cucharadas de harina, aproximadamente, y mezclamos.
- No la podemos dejar quemas, así que cuando deje de hacer olor, le tiramos la leche y mezclamos. De leche tiramos la cantidad que queramos de bechamel. Echarle un poco de pimienta.
- Cuando tenga la textura adecuada ya la podemos quitar del fuego y tirarla a los canelones.
Nosotros ponemos queso encima de la bechamel y de los canelones antes de ponerlos al horno, siempre quedan más buenos, pero ésto ya va a gusto del consumidor!
Que aproveche!!
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