Avui us porto una altra recepta, milfulls d'abergínia. Les mides són per dues persones.
Ingredients:
- 1 albergínia gran
- 1/4 de ceba
- romesco
- sal gruixuda
- formatge de cabra
Preparació:
- Pelem l'albergínia i la tallem en làmines rodones.
- Les fregim una mica i ja podem començar a muntar els milfulls. Comencem pels trossos més grans d'albergínia i anem posant un pis d'albergínia i un de ceba.
- Al capdamunt hi posem un tros de formatge de cabra i ho punxem amb un pal.
- Els fiquem al forn (per dalt, baix i ventilador) a uns 180º aproximadament.
- Quan el formatge està gratinat ja els podem treure i servir.
- Un cop al plat hi posem romesco per sobre i una mica de sal gruixuda.
Està boníssim, bon profit!!
_________________________________________________________________________________
Hoy os traigo otra receta, milhojas de berenjena. Las medidas son para dos personas.
Ingredientes:
- 1 berenjena grande
- 1/4 de cebolla
- romesco
- sal gorda
- queso de cabra
Preparación:
- Pelamos la berenjena y la cortamos en láminas redondas.
-Las freímos un poco y ya podemos empezar a montar el milhojas. Empezamos por los trozos más grandes de la berenjena y vamos poniendo un piso de berenjena y otro de cebolla.
- Encima de todo ponemos un trozo de queso de cabra y lo pinchamos con un palillo.
- Los metemos en el horno (por arriba, abajo y ventilador) a unos 180º aproximadamente.
- Cuando el queso ya està gratinado, los podemos sacar y servir.
- Cuando ya los tengamos al plato ponemos un poco de romesco y un poco de sal gorda.
Esta riquíssimo, que aproveche!!
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada