diumenge, 8 de maig de 2016

Milfulls d'albergínia

Hola!
Avui us porto una altra recepta, milfulls d'abergínia. Les mides són per dues persones.

Ingredients:
- 1 albergínia gran
- 1/4 de ceba
- romesco
- sal gruixuda
- formatge de cabra





Preparació:
- Pelem l'albergínia i la tallem en làmines rodones.


- Les fregim una mica i ja podem començar a muntar els milfulls. Comencem pels trossos més grans d'albergínia i anem posant un pis d'albergínia i un de ceba.




- Al capdamunt hi posem un tros de formatge de cabra i ho punxem amb un pal. 
- Els fiquem al forn (per dalt, baix i ventilador) a uns 180º aproximadament.




- Quan el formatge està gratinat ja els podem treure  i servir.
- Un cop al plat hi posem romesco per sobre i una mica de sal gruixuda.




Està boníssim, bon profit!!


_________________________________________________________________________________


Hola!
Hoy os traigo otra receta, milhojas de berenjena. Las medidas son para dos personas.

Ingredientes:
- 1 berenjena grande
- 1/4 de cebolla
- romesco
- sal gorda
- queso de cabra

Preparación:

- Pelamos la berenjena y la cortamos en láminas redondas.
-Las freímos un poco y ya podemos empezar a montar el milhojas. Empezamos por los trozos más grandes de la berenjena y vamos poniendo un piso de berenjena y otro de cebolla.
- Encima de todo ponemos un trozo de queso de cabra y lo pinchamos con un palillo.
- Los metemos en el horno (por arriba, abajo y ventilador) a unos 180º aproximadamente.
- Cuando el queso ya està gratinado, los podemos sacar y servir.
- Cuando ya los tengamos al plato ponemos un poco de romesco y un poco de sal gorda.

Esta riquíssimo, que aproveche!!



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada