dijous, 5 de maig de 2016

Sorry

Hola!
Abans d'ahir em vaig acabar el llibre que es titula "Sorry" de Zoran Drvenkar.

Aquest llibre és l'únic d'aquest autor que està traduit al castellà. Tracta d'una colla d'amics que no tenen gens clar el seu futur i un dia decideixen fundar una agencia que es dedica a disculpar-se.
Tot va molt bé fins que un dia s'han de disculpar amb una noia morta, i a partir d'aquí, la trama es va complicant.

El llibre enganxa molt, és d'aquells que sempre en vols llegir un capitol més, però a mi, personalment el final no em va agradar. Crec que de cop l'acció es precipita i no està ben acabat.

No sé si l'heu llegit o penseu el mateix.
Fins una altra!--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hola!
Anteayer me acabé el libro que se titula "Sorry" de Zoran Drvenkar.

Este libro es el único de este autor que está traducido al castellano. Trata de una panda de amigos que no tienen nada claro su futuro, y un día deciden fundar una agencia que se dedica a disculparse.
Todo va muy bien hasta que un día se tienen que disculpar con una chica muerta, y a partir de aquí, la trama se va complicando.

El libro engancha mucho, es de aquellos que siempre quieres leer un capítulo más, pero a mi, personalmente, el final no me gustó. Creo que de golpe la acción se precipita y no esta bien acabado.

No sé si lo habéis leído o si pensáis lo mismo.
Hasta otra!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada