dilluns, 11 de juny de 2018

Pantalons pirates

Hola!
Avui us ensenyo uns pantalons pirates pel Pau amb una tela que a mi no m'agrada gens. Tant el pare com el fill es van enamorar d'aquesta tela, així que m'ha tocat cosir-la. No us passa que us toca cosir amb teles que no us agraden?

Ja gaire bé no em queda tela d'aquesta, entre els pantalons pirata, un buff que li vaig fer, i una samarreta que li estic fent a conjunt ja l'acabo.

Tot i que la part de darrera és més alta, el meu xicot em va dir que li posés una etiqueta perquè no els hi posi al revés. El patró és un que vaig trobar per internet gratuït. L'he intentat tornar a buscar però no el trobo, ho sento.

Us deixo amb les fotos.

Aprofito per enllaçar a menuda inspiración de la Pantigana.

Fins una altra!!

_________________________________________________________________________________

Hola!
Hoy os enseño unos pantalones piratas para Pau con una tela que no me gusta nada. Tanto el padre como el hijo se enamoraron de esta tela, así que me ha tocado coser-la. No os passa que os toca coser con telas que no os gustan?


Ya casi no me queda tela de ésta, entre los pantalones pirata, un buff que le hice, y una camiseta que le estoy haciendo a conjunto ya la acabo.

Aunque la parte de detrás es más alta, mi novio me dijo que le pusiera una etiqueta para que no se los pusiera al revés. El patrón es uno que encontré por internet gratuito, lo he intentado buscar otra vez, pero no lo encuentro, lo siento.

Aprovecho para enlazar a menuda inspiración de la Pantigana.

Hasta otra!!

2 comentaris:

  1. Pues te ha quedado un resultado muy chulo, y la combinación de la tela de calaveras con los bolsillos grises genial.

    ResponElimina