dissabte, 9 d’abril del 2016

El lector de Julio Verne

Hola a tothom!
Avui torna anar la cosa de llibres. Fa poc em vaig acabar de llegir El lector de Julio Verne, de l'Almudena Grandes. Com en el llibre anterior, no havia llegit mai res d'aquesta autora i, almenys, aquest llibre m'ha agradat molt.

És molt fàcil de llegir i la història està molt bé. T'explica una història de la postguerra espanyola. La novel·la està situada en un petit poblet de la Sierra Sur de Jaén, Fuensanta de Martos i narra 3 anys de la vida d'un nen de 10 anys fill d'un guàrdia civil.

Com a la majoria de pobles tothom sabia qui eren els rojos, però cadascú mirava pel seu pròpi bé. És una història com ja he dit molt fàcil de llegir i amena i recrea molt bé els sentiments que hi havia aquella època, la preocupació, els enganys, els secrets... La veritat és que no té desperdici!





--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hola!
Hoy vuelve a ir la cosa de libros. Hace poco terminé de leer El lector de Julio Verne, de Almudena Grandes. Como en el libro anterior, no había leído nunca nada de esta autora y, almenos, este libro me ha gustado mucho.

Es muy fácil de leer y la historia está muy bien. Te explica una historia de la posguerra española.
La novela está situada en un pequeño pueblo de la Sierra Sur de Jaén, Fuensanta de Martos y narra 3 años de la vida de un niño de 10 años, hijo de un guardia civil.

Como en la mayoría de pueblos, todo el mundo sabía quienes eran los rojos, pero cada uno miraba por su propio interés. Como ya he dicho, es una historia muy fácil de leer y amena, y recrea muy bien los sentimientos que había en esa época, la preocupación, los engaños, los secretos... La verdad es que no tiene desperdicio.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada