dilluns, 16 de maig del 2016

Pantalons i buff

Bon dia!
Avui torno a participar al #menudainspiracion de la Pantigana.

Aquesta vegada us ensenyo uns altres pantalonets pel Pau, he fet servir el mateix patró que el que vaig fer servir pels de la tela d'óssos, que vaig fer jo. Els he fet super llargs, però és que sinó li duren 3 setmanes!

També li vaig posar una cinta al darrere per distingir-lo, aquesta vegada de follets, d'hilos y más. La tela és d'una botiga física de la Plana.

L'últim dia se'm va oblidar tirar fotos al buff que li vaig fer a conjunt amb els pantalons, vaig tallar la tela molt justa perquè així encara en tinc per fer el davant d'una samarreta, i n'hi vaig afegir un tros d'una de ratlles grises que ja hi queda bé.
El buff ja està estrenadíssim amb aquests canvis de temps.

Les fotos, com sempre, fetes a traició!




El cotxe havia de sortir sí o sí!



Fins una altra!!


_________________________________________________________________________________

Buenos días!
Hoy vuelvo a participar al #menudainspiracion de la Pantigana.

Esta vez os enseño otros pantaloncitos para Pau, he hecho servir el mismo patrón que el que utilicé para los de la tela de ósos, que lo hice yo. Los he heccho super largos, pero es que sino le duran 3 semanas!

También le puse una cinta detrás para distinguirlo, esta vez de duendes, de hilos y más. La tela es de una tienda física de la Plana,

El último día se me olvidó tirar fotos al buff que le hice a conjunto con los pantalones, corté la tela muy justa porque así aún tengo para hacer el delante de una camiseta, i agregué un trozo de una de rayas grises que ya queda bien.
El buff ya está estrenadíssimo con estos cambios de tiempo!

Las fotos, como siempre, a traición!

Hasta otra!

5 comentaris: