divendres, 11 de maig del 2018

Pitillera

Hola!
El dia 1 de maig va ser l'aniversari d'una meva amiga, la padrina de l'Isaac i com cada any el seu regal li arriba tard. Aquell dia sempre té una nota on l'informo que el regal ja arribarà.

Aquest any un dels regals és una pitillera que he fet, fa temps que en necessitava una i aprofito.

Té dues butxaques, una acabada amb biaix i sense tancar per posar el tabac, i una altra amb cremallera per posar-hi les boquilles i el paper. Per tancar hi he posat un cordill.


És molt senzilla de fer, per si algú en vol fer alguna us deixo les mides que he fet servir. Hi ha un marge de costura inclòs d'un centímetre.








Fins una altra!!

_________________________________________________________________________________

Hola!
El día 1 de mayo fue el cumpleaños de una amiga, la madrina de Isaac, y como cada año su regalo le llega tarde. Aquel día siempre tiene una nota en que la informo que el regalo ya llegará.

Este año uno de los regalos es una pitillera que he hecho, hace tiempo que necesitava una i aprovecho.

Tiene dos bolsillos, una acabada con bies y sin cerrar para poner el tabaco, y otra con cremallera para poner las boquillas y el papel. Para cerrar he puesto un cordel.

Es muy sencilla de hacer, por si alguien quiere hacer alguna os dejo las medidas que he hecho servir. Hay un margen de costura incluido de un centímetro.


Hasta otra!!

2 comentaris:

  1. No hi ha res com els regals fets a mà i pràctics encara que a vegades arribin tard. Un abraçada

    ResponElimina